De multe ori termenul de blogger – persoana ce are un blog – este asociat cu cel de frustrat, in special de necunoscatori ai fenomenului. De ce? Pentru ca fiecare blogger isi exprima nemultumirea despre un fenomen scriind un articol pe blogul sau. De aici se induce acea stare de frustrare. Citesc multe bloguri, nu extrem de multe – citeam pe undeva ca Zoso are in feed-ul peste 2000 de bloguri sau site-uri si nu este chiar singurul – vreo 30, 40 citesc eu si nu neaparat prin feed pentru ca imi place sa accesez direct. Ideea este ca la un moment dat fiecare scrie despre o frustrare legata de o companie, un functionar, ceva de pe tv nelalocul lui. Poate ca tocmai asta este ideea blogaritului. A exprima o stare pe care o simt si altii, a afla ceva nelalocul lui si al transmite si altora. 
          Fiecare lucru ar trebui sa aiba o utilitate. Daca scrii despre ceva te astepti ca sa invete si cei ce te citesc din intamplarea ta. Deocamdata – marea majoritate a blogurilor nu au o audienta foarte mare dar in viitor blogurile vor conta din ce in ce mai mult in formarea unei pareri. Informatia circula rapid, atat de rapid incat multe persoane citesc ceva undeva si gata o iau de-a buna, fara sa mai verifice daca aceea este realitatea. Citind ceva pe un blog iti formezi o parere sau mai degraba, multe persoane, iau de-a buna o parere. Si-o insusesc si o pun in aplicare. 
                  

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.