Pierd mult timp citind ce scriu ceilalti pe blogurile lor. De multe ori chiar este pierdere de timp, pentru ca nu afli mai nimic interesant. Blogul este asemanator, de multe ori, cu o carte. Daca te regasesti prin ceea ce se exprima acolo iti place blogul sau cartea. Sunt foarte multe articole bine scrise, ca incepator in chestia asta – am multe de invatat dar pe de alta parte sunt multe bloguri ce nu isi au rostul. Ma uitam si pe trafic. ro la sectiunea bloguri si nu imi explic cum anumite persoanje au ajuns sa aiba o audienta asa mare dar probabil ca in viitor vor pierde din trafic. 
            Ce atrage multa audienta online? Raspunsul este simplu – prostia. Asa ceva este si pe tv. Altfel nu ar mai avea audienta Otv si nu ar mai fi promovate pe Antena 1 – emisiuni precum cea a lui Madalin Ionescu. 
             

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.