Arhiva

         

             Blogul cere un efort destul de mare. Nu este si cazul meu. Daca doresti sa ai un continut personalizat cere multa rabdare si pasiune. Important este sa il personalizezi cat mai mult. Din pacate – eu am timpul necesar, cel putin pe perioada vacantelor dar nu am pregatirea adecvata in a-l individiualiza vizual – uneori este foarte greu. Numai daca ai si o inclinatie catre scris – poti posta mereu lucruri interesante. 

               Reclama de mai sus mi-a atras atentia. Coelho – blogul sau este aici – este un scriitor foarte apreciat de multe persoane dar blogul sau, cel putin deocamdata, nu imi spune nimic interesant. Este interesant ca site-ul sau are si versiune in limba romana. In reclama asta pare asa usor sa postezi pe blog. De fapt este usor sa scrii sau sa pui numeroase aberatii pe blog. Exemple sunt multe.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.