Arhiva

Designerul Richard Heath a dezvoltat prototipul unei biciclete electrice extrem de spectaculoase realizată din fibră de carbon.

Bicicleta este propulsată de un motor electric de 250w care îi asigură o autonomie de până la 20 de km, la o viteză maxima de 15 km/h. Bateriile bicicletei funcţionează ca un dinam, dar pot fi încărcate şi la priză în modului “healty”. BlueSkyBike vine şi cu un sistem ingenious de pliere, astfel că se poate depozita în spaţii mai mult decât înguste.

La capitolul accesorii, bicicleta include lăcaş special pentru smartphone şi o mufă USB. BlueSkyBike dispune şi de o aplicaţie special creată care te va informa cu privire la distanţa parcursă, viteza, traseul, autonomia bateriei etc.

Momentan proiectul a fost propus mai multor firme producătoare de biciclete şi se aşteaptă undă verde pentru începerea producţiei în masă. Ce spuneţi, v-ar plăcea o astfel de bicicletă?

Sursa: tuvie.com

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.