BMW Fest România 2016 gAuto

Zilele acestea, mai exact între 25 și 26 iunie, sunteți așteptați cu toții la Romexpo pentru BMW Fest România 2016. Peste 200 de modele BMW clasice, young timere și noi sunt expuse și așteaptă să fie descoperite în amănunt. Nu trebuie să fii neapărat un împătimit al mărcii bavareze, ci doar pasionat auto și vei avea ce vedea.

Expoziția își închide porțile duminică, 26 iunie 2016, la orele 19, așa că mai este destul timp să dai o tură pe acolo. Biletul de intrare costă 20 de lei, iar 10% din încasări vor fi donate către SMURD România.

BMW Fest 2016 (4)

În cadrul expoziției poți admira modele noi, precum BMW i3, 750Li, X1 sau Seria 3 Gran Coupe, dar și destule variante de ”Rechin”, ”Ursuleț”, ”Pisicuță”, ”Delfin” și multe altele. Unele sunt recondiționate, câteva în proces de restaurare, iar altele cu tuning mai mult sau mai puțin extrem. Cert este că sunt destule modele prezente la cea de-a doua ediție BMW Fest România, prima având loc anul trecut.

Pe lângă faptul că poți petrece câteva ore printre zeci de BMW-uri interesante, mai există și șansa de a face câteva cerculețe sau derapaje controlate cu unul dintre modele Seria 2, varianta 228i, adică cu motor de 2 litri și 245 CP. Instructorii îți vor arăta ce ai de făcut într-un perimetru închis, iar apoi ai posibilitatea de a dovedi de ce ești în stare. Nu toți participanții la expoziție vor avea însă această șansă, ci doar cei mai norocoși, selectați în urma unor extrageri dintre cei înscriși.

În plus, sunt puse la bătaie și 20 de tichete de combustibil în valoare de 150 de lei fiecare. Tot ce trebuie să faceți este să participați la concursul Rompetrol.

Nu doar mașini sunt prezente la BMW Fest România 2016, ci și câteva motociclete. Acestea nu sunt numai de admirat, ci pot fi testate pentru câte 30 de minute. Așadar, dacă ai permis categoria A, vino cu echipamentul de protecție din dotare la acest eveniment și poți da o tură cu un C650 Sport, F800 GS, R1200, R1200 GS, R1200 RT sau R nineT.

În final, ce să vă mai zic? Eu am zăbovit preț de câteva ore la BMW Fest România 2016 și nu mi-a părut rău deloc. Asta fiindcă îmi plac toate mașinile, dar mai ales cele care pun mare preț pe ”plăcerea de a conduce”.

Galerie de imagini de la BMW Fest România 2016:

Categorii: gauto

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește ASUS Zenfone 8, realme GT, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.