BMW Remote View 3D gAuto

Nu peste foarte multă vreme vom avea ocazia să admirăm următorul model de clasă mare de la BMW. Noul Seria 5 se pregătește de debut, iar până atunci vor fi lansate mai multe materiale de tip teasing. Unul dintre ele, cel pe care am ales să-l prezint acum, se referă la o nouă funcție ce va fi disponibilă în premieră mondială.

Denumită Remote View 3D și inclusă în aplicația BMW Connected, ea îi va permite posesorului noului Seria 5 să vadă în timp real, pe ecranul smartphone-ului, tot ce se întâmplă în jurul mașinii sale. Cel mai probabil vor fi folosite camerele video ce ajută și la parcare, când proiectează pe ecranul sistemului iDrive o imagine ce pare surprinsă de deasupra automobilului. Astfel, din aplicația BMW Connected, prin funcția Remote View 3D, vei vedea live pe telefon, în orice moment, exact ce se petrece în jurul noului tău Seria 5.

Actualul BMW Seria 5 a fost și încă mai este un model de succes al constructorului bavarez, iar noua generație trebuie să-și depășească predecesorul. Ce tehnologii de ultimă oră va mai îngloba noul Seria 5, vom vedea în săptămânile care urmează. Deocamdată un scurt clip de prezentare a funcției Remote View 3D:

Categorii: gauto

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.