Accesorii inteligente

Veste bună pentru cei interesați să cumpere boxa Google Home. O găsiți acum și în oferta celui mai mare magazin online din țara noastră. 

Boxa Google Home – 599 lei.

Se conectează cu dispozitivele ce rulează iOS sau Android. Este capabil să redea fișiere în formatele AAC, MP3, WAV și FLAC. Comenzile acceptate sunt doar în limba engleză, dar știm că în țara noastră sunt destule persoane ce se descurcă fără nicio problemă.

Prin intermediul Google Home puteți controla Philips Hue – sistem de lumini, Nest – termostat, Samsung SmartThings. Prin comenzi vocale pot fi setate servicii precum Google Play Music, Spotify, informații directe de la asistentul Google.

Produsul este vândut de către eMAG și nu de către un partener din eMAG Marketplace și aș spune că sunt șanse mari să vină în țara noastră pe canal oficial.

Ideea ar fi că Google Home este mult mai mult față de doar o simplă boxă audio wireless, avem cu adevărat o boxă inteligentă de tip multifuncțional. Ar fi excelent dacă va primi suport în timp și pentru limba română.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.