Arhiva-Hardware

Este unul dintre cele mai interesante deviceuri pe care am avut ocazia să le testez. Boxee Box face legătura între televizorul vostru și internet într-un mod simplu, intuitiv. Mai jos aveți unboxingul și o galerie de imagini. Pentru a conecta Boxee Box la televizor trebuie doar să aveți un tv cu port HDMI și un router wireless. Televizorul/monitor ce apare în fotografii este un BenQ LED E26-5500 pe care gadget.ro îl are în teste. A funcționat de minune cu Boxee Box care ia video din diverse surse online și le afișează full HD.

Beneficiază de un procesor Intel Atom și conexiunile sunt multiple: HDMI, VGA, 2 porturi USB 2.0, Wi-Fi până la standardul n, slot pentru carduri SD. Greutatea este de sub 800 de grame. Telecomanda are două fețe fiind însoțită și de o tastatură qwerty. Vorbim de un player multimedia complet.

Le mulțumim celor de la evoMAG care ne-au pus la dispoziție acest gadget cu adevărat interesant prin ceea ce face.  Îl găsiți în oferta lor la 1.168 lei.

[nggallery id=54]

Categorii: arhiva-hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.