Hardware

Brandul britanic de electrocasnice Morphy Richards se extinde în Europa de Est, iar una dintre primele destinaţii este România. Acest brand este foarte apreciat în Marea Britanie, conform producătorului peste 90% dintre casele britanice folosind produsele sale.

Morphy Richards include o gamă variată de produse, de la aparate de gătit, cafetiere, fierbătoare, roboţi de bucătorie şi prăjitoare de pâine, până la aspiratoare verticale, aparate de curăţat cu aburi, fiare şi staţii de călcat.

“Extinderea către Europa de Est este un pas esențial în strategia noastră internațională și ne face plăcere cu atât mai mult să începem această călătorie în România, o piață pe care eu o cunosc foarte bine și care este cheie pentru planurile noastre regionale.”, a declarat Robin van Rozen, CEO Glen Dimplex Consumer Appliances (GDCA).

Trebuie să recunosc că nu am auzit niciodată de acest brand, însă am aruncat un ochi în oferta Altex pentru a le vedea produsele. Preţurile îmi par a fi uşor peste medie, deci mă aştept la electrocasnice calitative.

Mai multe detalii puteţi găsi şi pe proaspăt lansatul site www.morphyrichards.ro.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.