Televizoare

Televizoarele Diamant au făcut istorie în perioada comunistă, fiind una dintre cele mai dragi amintiri ale părinţilor noştri. Televizorul cu tub catodic ce costa cât trei salarii medii a fost pentru foarte mulţi români primul astfel de device la care s-au uitat vreodată.

Compania Network One Distribution (NOD) a anunţat relansarea acestui nume în ţara noastră ca fiind un brand secundar Horizon. Noile televizoare Diamant sunt asamblate în Uniunea Europeană, Turcia și China și vin cu un design actualizat, la curent cu tendințele și cu nevoile consumatorilor. Modelele disponibile au diagonale între 22 inci şi 43 inci și rezoluții HD, respectiv Full HD.

Televizoarele DIAMANT sunt unele de buget şi se adresează persoanelor care caută produse de calitate la prețuri accesibile.

„Urmărim trendurile în tehnologie, dar ne reinventăm de fiecare dată. Am readus la viață una dintre primele game de televizoare românești – DIAMANT, pentru că știm că lucrurile cu adevărat puternice sunt cele care rezistă în fața timpului și devin mai bune odată cu trecerea lui. Acum, ca și atunci, ducem simplitatea la un alt nivel – prin funcții precum HDMI, USB Player, CI+, dar păstrăm accesibilitatea în ceea ce privește prețul”, a declarat Cristian Postolachi, BDM Mobile & Consumer Electronics | Private Label NOD.

NOD are planuri mari cu brandul Diamant, compania sperând ca după primele 12 luni să atingă o cotă de piaţă de 10% în categoria sa şi vânzări în valoare de peste 15 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.