Diverse

Pentru cititorii mai tineri vă spun că Palm a fost un jucător mare pe piața de telefoane inteligente. S-a descurcat excelent pe partea de PDA și prin webOS au făcut trecerea spre telefoane cu sistem de operare.

Palm a fost achiziționat de către HP în 2010 pentru 1.2 miliarde dolari. Din păcate, HP nu a gândit o strategie validă și destul de rapid au renunțat la telefoanele și tabletele cu webOS. Cel mai mare insucces comercial a rămas tableta HP TouchPad la care spre a scăpa de stocurile de prin magazine au trebuit să o vândă la preț de dumping.

Totuși, compania Wide Progress Global Limited a achiziționat marca Palm de la un reprezentant oficial al HP numit Rishi Varma. Nicholas Zibell reprezintă Wide Progress Global Limited, acesta deține și funcția de președinte al Alcatel OneTouch și TCL Communication pe zona America & Pacific. De aici și întrebarea justă din titlu.

Ar fi o lovitură de imagine pentru Alcatel, care în spatele Palm ar putea să ofere o gamă de telefoane cu pretenții premium. Cel mai probabil acest brand urmează a fi activat în SUA, în primă instanță.

În aceeași linie, site-ul Palm redirectează către mynewpalm.com, unde logo-ul Smart Move apare sub sigla Palm. Acest logo este cel sub care Alcatel a lansat o serie de telefoane în 2013. Site-ul este în construcție. Mai multe detalii presupun că vom aflat în săptămânile următoare.

Sursa: PhoneDog.com

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: AlcatelPalm

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.