Build nou Android 5.1 pentru Nexus 6 - LMY47E Software

Cei de la Google au publicat “în liniște” un nou build de Android 5.1 Lollipop pentru Motorola Nexus 6. Noul firmware poartă numărul LMY47E și comparându-l cu cel precedent (LMY47D) va trebui să tragem concluzia că modificările aduse sunt minore.

Din change log reies mici modificări aduse modului ce se ocupă de conectivitate (wifi, rețea mobilă etc), modificări confirmate de versiunea nouă a firmware-ului radio, de către cei ce au instalat deja noul build. Au mai fost observate și modificări aduse fișierelor ce țin de modulul text-to-speech, NFC și cele pentru senzori.

Pe alte siteuri de profil ce au relatat știrea am găsit informații cum că acest build ar putea rezolva și problema leak-ului (scurgerii) de memorie descoperit în versiunea precedentă, însă acest aspect nu a fost confirmat încă și rămâne deocamdată doar o presupunere.

Nu se știe încă dacă acest build va fi disponibil și sub formă de actualizare OTA, ținând cont de diferența mică în numărul ce-l poartă, dar dacă ești nerăbdător să-l instalezi o poți face chiar acum. Pentru acest lucru va trebui întâi să îl descarci de pe pagina oficială Google făcând click aici sau folosind acest link direct. Un tutorial cu pașii necesari instalării buildului proaspăt descărcat găsești aici.

Dacă deții un Motorola Nexus 6 și ești dornic să încerci acest firmware nou, te rog să împarți cu noi experiența și dacă observi ceva modificări în calitatea semnalului celular sau wifi.