Este cam frig – afara.

            Nu inteleg de ce nu mi se mai vad widgeturile de pe lateral. Sper sa se rezolve curand. Acum nu merge sa mai postez, nu se vad noile articole. A inceput prost aceasta zi. Sper sa rezolv problemele astea rapid ca este aiurea rau.

            Acum ne relaxam si noi. Este perioada din saptamana ce pare a trece cel mai rapid. Acum ne incarcam bateriile cu relaxare pentru intreaga saptamana ce va sa vina. Ziua asta incepe sub auspiciul ninsorii de aseara – bucuria copiilor. Este bine ca in sfarsit a nins dar stratul de zapada, cel putin in zona asta, este superficial. Ar fi frumos sa mai apuc o zapada ca in copilarie cand stratul putea depasi si 100 de cm de zapada – aceea ar fi o iarna interesanta. Dar cred ca pana atunci va mai trece vreme multa. 
          Weekend placut tuturor.

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.