Smartphone

Alcatel dovedește că are curaj și primele informații legate de un super-smartphone cu Windows 10 au ieșit la iveală pe site-urile și blogurile de specialitate din dot com. 

Alcatel Idol 4 Pro aș putea spune că urmează a concura cu HP Elite X3, ambele pe display de 6 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 820 și Windows 10 Mobile în rol de sistem de operare.

Câteva din specificațiile relevate de GFXbench pentru Alcatel Idol 4 Pro:

  • display de 6 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, 2 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare;
  • Windows 10 Mobile;
  • 20 Megapixeli și cameră frontală de 9 Megapixeli;

Cel mai probabil, memoria RAM nu are informațiile corecte, iar Alcatel se va opri la 3 sau 4 GB RAM. Asta în contextul în care se vehiculează suportul pentru funcția Windows Continuum.

Prima imagine ajunsă în online cu Idol 4 PRO;

Alcatel-Idol-4-PRO

Mai multe detalii din momentul în care Alcatel face un anunț oficial cu referire la acest super-smartphone cu Windows 10. S-ar putea să ajungă în piață din vara lui 2016, la pachet cu HP Elite X3 așteptat în fix aceeași perioadă.

Observați că brandurile mari nu se înghesuie a aduce telefoane cu Windows 10 Mobile, aici mă refer la Samsung, LG, HTC, Sony. Mai degrabă, companiile din eșalonul doi tatonează lansarea unui produs cu cel mai nou software conceput de Microsoft pe nișa mobile.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.