Smartphone

Ming-Chi Kuo, analist pentru KGI Securities, este o persoană ce a reușit ca până acum să ofere detalii interesante și cel mai aproape de realitate cu mult timp înainte de lansările de noi produse Apple. Acesta aduce acum câteva informații legate de viitoarele modele iPhone 6s și 6s Plus.

Chiar dacă până acum Ming-Chi Kuo a fost foarte aproape de adevăr, nu înseamnă că informațiile de mai jos trebuie luate ca atare, fără nicio umbră de îndoială. Oricum, specificațiile pentru noile iPhone 6s și 6s Plus nu par de nerealizat și nu văd de ce nu s-ar adeveri în totalitate.

Iată care sunt principalele noutăți pentru noua gamă Apple iPhone:

– producția pentru Apple iPhone 6s și iPhone 6s Plus va începe după jumătatea lunii august 2015;

– ecranele vor păstra aceleași dimensiuni și rezoluții și nu va exista un nou model cu diagonala de 4 inci (așa cum sugerau până acum anumite zvonuri);

– o nouă culoare pentru carcasă va fi disponibilă – rose gold, identică cu cea întâlnită la Apple Watch Edition;

– procesor A9 și 2 GB de RAM de tip LPDDR4;

– camera principală va oferi mai mulți Megapixeli, posibil 12;

– Force Touch va debuta și pe smartphone-uri. Este tehnologia prezentă la Apple Watch și trackpad-urile noilor MacBook-uri. Force Touch permite detectarea presiunii cu care apăsăm pe touchscreen și va fi principalul element de marketing pentru noile iPhone 6s și 6s Plus;

– rata de recunoaștere a amprentelor din partea Touch ID-ului se va îmbunătăți;

– suport pentru control prin gesturi;

– un microfon suplimentar va fi adăugat lângă speaker pentru a îmbunătăți calitatea vocii;

– pentru rezistență sporită (mai ales la îndoire) vor fi folosite noi materiale pentru carcasă și un design intern diferit.

Dacă toate cele de mai sus se vor regăsi în noile smartphone-uri de la Apple, nu văd niciun motiv să mai fie nevoie de altele în plus. Se pare că și calitatea construcției generale se va îmbunătăți, totul pentru un feeling premium și mai pronunțat.

Specificațiile de mai sus rămân însă la nivel de zvon și trebuie tratate cu scepticism.

Sursa: MacRumors.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.