Smartphone

ASUS pregătește lansarea noilor telefoane mobile din linia Zenfone 4, iar din ce în ce mai multe detalii ies la iveală pe site-urile de specialitate din dot com. ASUS Zenfone 4 Selfie a apărut în baza de date a GFXBench. 

Specificații ASUS Zenfone 4 Selfie;

  • display de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;
  • procesor Qualcomm de tip octa-core pe ARM Cortex-A53 la 2.0 GHz, Adreno 506 GPU, 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare;
  • Android 7.1.1 Nougat;
  • 12 Megapieli, autofocus, LED flash și filmează la rezoluție 4K.

Adreno 506 în poziția de GPU ne relevă și procesorul integrat – Snapdragon 625 sau Snapdragon 626. Mă aștept ca Zenfone 4 Selfie să fie ușor inferior ca hardware lui Zenfone 4 și să fie poziționat mai jos ca preț. În ce privește camera frontală presupun că va avea mulți megapixeli + autofocus și LED flash, ca să justifice particula Selfie din denumirea smartphone-ului.

Nu se știe sigur când noile modele Zenfone 4 urmează a fi anunțate, dar în această vară ar trebui să avem toate specificațiile, prețurile și de ce nu, debutul comercial.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.