Telefoane Mobile

BlackBerry pregătește lansarea unui smartphone Android în oferta unui operator telecom din SUA: BlackBerry Venice. Informațiile sosesc din partea lui Evan Blass, cunoscut pentru contul său de twitter: Evleaks. 

Există deja o compatibilitate la nivel de aplicații între BlackBerry OS și Android, iar cum BlackBerry dorește a miza mai mult pe software și mai puțin pe telefoanele din portoliu, un smartphone cu software Google pare a intra în această linie de dezvoltare.

Avem și o prima imagine ce aduce aminte de BlackBerry Passport. Compania nord-americană păstrează tastatura qwerty fizică, dar observați și câteva controale de tip touch buttons specifice Android.

Debutul lui BlackBerry Venice s-ar produce în noiembrie 2015, în oferta AT&T din SUA.

Sursa: Evleaks

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.