Tablete

Cum suntem la rubrica Bursa zvonurilor trebuie să tratăm astfel de informații cu o doză mare de scepticism, până la confirmarea oficială. AndroidPolice are un pont legat de o viitoare tabletă a Google denumită Pixel C. 

Tableta nu face parte din programul Nexus, plus că nu are și brandingul producătorului hardware.

Primele informații legate de Google Pixel C:

  • display de 10.2 inch cu 302 ppi;
  • procesor NVIDIA Tegra X1, 3 GB memorie RAM;
  • Android 6.0 Marshmallow;
  • port USB Type-C.

La baza tabletei se află o bară colorată ce oferă detalii legate de acumulator. Pe de altă parte s-ar putea ca Google Pixel C să fie o tabletă cu Chrome OS, oferă posibilitatea de a-i atașa o tastatură.

Chromebook Pixel a fost primul laptop premium cu Chrome OS, de aceea mă aștept ca Google Pixel C să nu mizeze pe 6.0 Marshmallow ci mai degrabă pe Chrome OS. Mai multe detalii în zilele și săptămânile următoare.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.