Smartphone

Au și început să apară primele informații legate de Pixel în generația a doua, mai exact – Pixel XL 2. A fost prins în baza de date a GFXBench. 

Specificații Google Pixel XL 2;

  • display de 5.6 inch cu rezoluție 2560×1312 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 835, Adreno 540 GPU, 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare;
  • Android 7.1.1 Nougat;
  • 12 Megapixeli, cameră frontală de 8 Megapixeli – ambele sunt capabile să filmeze la rezoluție 4K.

Și acum câteva comentarii pe baza datelor din GFXBench, date ce trebuiesc analizate cu o doză mare de scepticism până la confirmarea oficială. Avem o rezoluție atipică a display-ului, iar dimensiunea fizică s-ar putea să fie mai mare – 5.7 inch, cel mai probabil.

Avem cel mai bun procesor Qualcomm + 4 GB RAM + 128 GB stocare ( RAM și stocare precum și la generația anterioară, dar în 2017 mă aștept ca această variantă să fie de bază și cel de 32 GB să iasă din schemă).

Rulează 7.1 Nougat, dar când va debuta sunt sigur că va sosi cu Android O ( 8.0, Oreo etc – cum vor decide să-l numească). Nu se știe sigur dacă avem o cameră duală sau de tip clasic, eu aș miza pe a doua variantă. HTC U11 și Samsung GALAXY S8 nu au cameră duală, dar sunt cotate printre cele mai bune telefoane mobile la nivel de captură foto și video.

Google Pixel XL 2 este așteptat a fi anunțat în octombrie, lansare tradițională a noilor Nexus sau Pixel din partea gigantului american. S-a mai vorbit despre rezistența la contactul cu apa și praful, fără jack de 3.5 mm. Nu am detalii în acest sens, dar Google s-ar putea să lucreze în continuare cu HTC în poziția de partener hardware.

Sursa: WinFuture.de

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.