Telefoane Mobile

HTC One M9 nu are vânzările scontate și din experiența proprie pot confirma că Qualcomm Snapdragon 810 are un rol important în performanțele sub așteptări ale smartphone-ului (mă refer la autonomie, supraîncălzire etc). 

Compania taiwaneză mai are ceva resurse pe care le-a alocat în dezvoltarea viitorului său smartphone de top: HTC One Aero este codul pe care-l folosesc în etapa de R&D. L-aș putea considera un urmaș din linia M, viitoarea iterație – HTC One M10.

Sunt puține aspecte cunoscute la momentul actual – lansare comercială în Q4 2015. Pe partea hardware sunt două variante: Qualcomm Snapdragon 820 sau MediaTek Helio X20. Ar putea fi o versiune HTC One M10 și HTC One M10 Plus ca și în prezent, fiecare cu alt CPU și GPU.

Cu siguranță HTC One M10 urmează a adopta rezoluția QHD (ceea ce s-a și întâmplat la alte telefoane lansate de HTC după HTC One M9).

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.