Telefoane Mobile

Este o informație ce s-a rostogolit precum un bulgăre de zăpadă pe site-urile de tehnologie din dot com. Nu are o sursă oficială ci doar un zvon din China.

Foxconn ar fi închis câteva linii de producție dedicate smartphone-urilor Huawei. Știți că Foxconn este o companie responsabilă printre altele și pentru producția de iPhone-uri și alte gadgets.

Nu se cunoaște clar dacă avem parte de o oprire temporară sau permanentă, ce modele sunt afectate sau dacă este un efect direct al blocajului impus de SUA. Mă rog, la ultima fază vă dați seama că avem o legătură indirectă, cel puțin.

Mai zilele trecute a fost publicat și un studiu Gartner pentru piața de smartphone-uri în primul trimestru din 2019. Huawei își securizase locul 2 în spatele Samsung și pe 2019 se putea arunca peste lider.

  1. Samsung – 71.6 milioane unități și market share de 19.2%;
  2. Huawei – 58.4 milioane unități și market share de 15.7%;
  3. Apple – 44.5 milioane unități și market share de 11.9%;
  4. Oppo – 29.6 milioane unități și market share de 7.9%;
  5. Vivo – 27.3 milioane unități și market share de 7.3%;
  6. Alții – 141.4 milioane unități și market share de 37.9%.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.