Smartphone

Nu se știe sigur ce companie a ales Google pentru viitorul smartphone din gama Nexus. Sunt 2 alternative despre care se vorbește la momentul actual: Huawei și LG (deja are în portofoliu LG Nexus 5 și LG Nexus 4). 

Conform unor informații ce au circulat în China, noul smartphone Nexus ar încorpora un display de 5.7 inch cu rezoluție QHD / 2560×1440 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 810 de tip octa-core.

Pe de altă parte, un oficial Huawei a declarat în urmă cu ceva timp că nu se grăbesc a adopta display-urile cu rezoluție dincolo de FHD, considerându-le energofage și asta fără a oferi utilizatorului un beneficiu real. Huawei studiază și posibilitatea folosirii unui procesor dezvoltat in-house din seria Kirin.

Huawei ar fi prima companie chineză ce construiește un smartphone din gama Nexus (HTC – taiwanez, Samsung și LG cu câte 2 modele – sud-coreene, Motorola – companie americană).

S-ar putea ca Huawei să livreze un smartphone Nexus care să reia filozofia anterioară lui Google Nexus 6, telefoane cu raport preț / specificații excelent. Toate articolele din seria Bursa zvonurilor trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism, de multe ori s-ar putea să fie vorba de un fals mai mult sau mai puțin grosolan.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.