Smartphone

Meizu Pro 6 începe a ieși la iveală din ce în ce mai puternic pe site-urile și blogurile de tehnologie, semn că unele informații sunt lăsate a scăpa din interior. 

Meizu Pro 6 apare într-o galerie de imagini, designul fiind similar cu cel al generației anterioare – Meizu Pro 5, dar cu unele elemente schimbate. În genul evoluției pe care a cunoscut-o Samsung GALAXY S7 Edge față de S6 Edge.

Pe lângă procesorul MediaTek deca-core se vehiculează că Meizu PRO 5 sosește și cu Eynos 8890 de tip octa-core, 6 GB memorie RAM, Flyme 6.0 OS dezvoltat pe Android 6.0 Marshmallow. Folosește o sticlă de protecție 2.5D, jack-ul de 3.5 mm poziționat la baza smartphone-ului, autofocus cu tehnologia laser, USB type-C.

Cel mai probabil vor mai trece câteva luni până când Meizu PRO 6 debutează comercial. De obicei, Samsung nu livrează cel mai performant procesor al său până când nu trece minim o jumătate de an de la lansarea flagship-ului său. Astfel că Meizu Pro 6 cu Exynos 8890 s-ar putea să-l vedem prin vara lui 2016.

Exnos 8890 = 4 x Mongoose la 2.3 sau 2.6 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 1.6 GHz și accelerator grafic Mali-T880MP12. În recenzia lui GALAXY S7 Edge ați văzut ce știe noul CPU din gama Exynos. Rămâne de văzut dacă Meizu a implementat și răcirea cu lichid pentru această configurație hardware.

Sursa: GizChina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.