Telefoane Mobile

Microsoft Lumia 950 ar trebui să intre în concurență directă cu iPhone 6S, Samsung GALAXY S6 și alte telefoane Android cu specificații de top și ecran în jurul a 5.2 inch. 

Specificații probabile pentru Microsoft Lumia 950, a cărui prezentarea ar urma să aibe loc pe 6 octombrie, într-un eveniment dedicat din New York:

  • display de 5.2 inch cu rezoluție QHD / 2560×1440 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare;
  • Windows 10;
  • 4G / LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, bluetooth, microUSB type-C, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS;
  • 20 Megapixeli cu triple-LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh, încărcare wireless Qi și tehnologia Qualcomm QuickCharge pentru o reîncărcare a acumulatorului în ritm alert.

Datele hardware provin dintr-o pagină de facebook localizată în America de Sud, sunt slide-uri ce par scoase dintr-o prezentare oficială.

Într-un articol separat găsiți câteva informații legate de fratele mai mare al lui Microsoft Lumia 950, Lumia 950 XL.Aștept cu interes să văd noile produse ale Microsoft, dar am impresia că au stat prea multe pe bară și au lăsat Android și iOS să acapareze piața în mod autoritar.

Sursa: WindowsCentral.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.