Telefoane Mobile

Smartphone-urile Motorola cu cât au o literă de la sfârșitul alfabetului cu atât au specificații mai bune, așa este cazul cu Z și X – flagship, G – mid-range, iar E – low-cost. Între timp, urmează să avem și Moto C – entry-level. 

Evan Blass a venit cu primele detalii. Ambele telefoane încorporează procesoare MediaTek quad-core și au display cu diagonala de 5 inch.

Motorola Moto C – display de 5 inch cu rezoluție 854 x 400 pixeli, MediaTek quad-core pe 32-bit, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD, cameră de 5 Megapixeli cu LED flash și baterie de 2350 mAh.

Motorola Moto C Plus – display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, MediaTek quad-core pe 64-bit, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD, cameră de 8 Megapixeli cu LED flash și baterie de 4000 mAh.

Moto C-ul de bază urmează a sosi în versiuni cu 3G și 4G, iar Moto C Plus strict cu 4G + 3G, fără ediție intermediară. Nu se cunosc detalii legate de preț și disponibilitate. Mă rog, nici măcar nu au primit debutul pe canal oficial.

Sursa: VentureBeat.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.