Telefoane Mobile

Smartphone-urile Motorola cu cât au o literă de la sfârșitul alfabetului cu atât au specificații mai bune, așa este cazul cu Z și X – flagship, G – mid-range, iar E – low-cost. Între timp, urmează să avem și Moto C – entry-level. 

Evan Blass a venit cu primele detalii. Ambele telefoane încorporează procesoare MediaTek quad-core și au display cu diagonala de 5 inch.

Motorola Moto C – display de 5 inch cu rezoluție 854 x 400 pixeli, MediaTek quad-core pe 32-bit, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD, cameră de 5 Megapixeli cu LED flash și baterie de 2350 mAh.

Motorola Moto C Plus – display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, MediaTek quad-core pe 64-bit, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD, cameră de 8 Megapixeli cu LED flash și baterie de 4000 mAh.

Moto C-ul de bază urmează a sosi în versiuni cu 3G și 4G, iar Moto C Plus strict cu 4G + 3G, fără ediție intermediară. Nu se cunosc detalii legate de preț și disponibilitate. Mă rog, nici măcar nu au primit debutul pe canal oficial.

Sursa: VentureBeat.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.