A apărut o primă imagine cu un nou smartphone ce-l vom regăsi cât de curând în portofoliul companiei americane: Motorola One Power. Am spus companie americană pentru că sediul central este în Chicago, SUA. Mă rog, cunoașteți faptul că proprietar este Lenovo. 

Nu sunt cunoscute specificațiile lui Motorola One Power, doar că are design a la iPhone X (decupaj în partea frontală, poziționare a camerei principale de tip dual). Mă rog, asta nu contează chiar așa mult. Avem o întreagă suită de terminale în această linie de design pe anul în curs.

Alt aspect mi se pare interesant, faptul că lipsește brandul Moto – denumirea telefonului la bursa zvonurilor: Motorola One Power. Ieri a avut loc un eveniment de lansare local a seriei Moto G6 și Răzvan Sturza – country managerul pe România a specificat la un moment dat: Misiunea mea este să relansez brandul Motorola.

Lenovo cred că a învățat din succesul Nokia și încearcă să activeze Motorola, un brand cu tradiție pe telefoane mobile, mai ales în SUA. Motorola One Power se spune că ar face parte din programul Android One (update software pe 2 ani și la nivel pe firmware pe 3 ani din momentul debutului).

Sursa: Liliputing.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.