Sunt din ce în ce mai multe informații legate de smartphone-ul pliabil al Motorola – RAZR V4. Apropo, îl consider a fi cea mai bună soluție de dispozitiv pliabil în comparație cu GALAXY Fold de la Samsung și Mate X de la Huawei.

Motorola RAZR V4 se pliază precum un telefon cu clapetă. Am putea spune că ar readuce soluția telefonului cu clapetă în actualitate.

Imagini cu pachetul de retail au ajuns în online, pe twitter-ul chinezesc – Weibo. Nu se știe sigur dacă este o ediție specială sau dacă avem pachetul ca atare. Mă gândesc că la prețul la care-l vom găsi în piață, este cumva logic să ofere mai multe accesorii.

În cutie pe lângă smartphone se află și un încărcător wireless, căști de tip in-ear, cablu de la USB la USB type-C, adaptor de la USB type-C la jack de 3.5 mm (confirmă informația că telefonul nu va avea jack de 3.5 mm).

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.