Telefoane Mobile

Octombrie 2016 este o lună istorică pentru brandul Nokia deoarece începând cu această lună pot fi lansate din nou telefoane sub această denumire (în contractul de achiziţie Microsoft a inclus o clauză obligatorie prin care se spunea că nu pot fi lansate telefoane sub brandul Nokia până în trimestrul al patrulea din 2016).

nokia

Practic din acest moment ne putem aştepta oricând ca Nokia să lanseze smartphone-uri cu Android la bord. Există deja numeroase zvonuri despre aceste device-uri, iar cel mai nou apărut pe radar este Nokia D1C. Acest terminal a fost descoperit în baza de date a testului benchmark GeekBench, iar conform informaţiilor preluate de acolo se pare că Nokia D1C va fi un terminal mid-range ce va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 430, Adreno 505 GPU, 3 GB RAM, display cu rezoluţie FullHD şi va rula Android 7.0 Nougat.

Noile smartphone-uri Nokia vor fi produse de către Foxconn în colaborare cu nou înfiinţata companie HMD Global.

nokia-2

Sursa: phonearena.com

Categorii: nokia

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.