Telefoane Mobile

OnePlus pregătește un smartphone care să intre în competiție directă cu Samsung GALAXY S7, HTC 10, Xiaomi Mi-5 și LG G5. Noul OnePlus 3 ar trebui să primească specificațiile oficiale în viitorul apropiat. 

Evan Blass a venit cu o listă de specificații ce confirmă datele vehiculate inițial:

  • display AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 820, 64 GB spațiu de stocare;
  • NFC;
  • cameră principală de 16 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh.

Alte informații hardware legate de OnePlus 3 ieșite la iveală: 4 sau 6 GB memorie RAM, cititor de amprente, port USB Type-C, Android 6.0 Marshmallow.

Primul OnePlus a ieșit în evidență prin raportul preț / specificații și suportul din fabrică oferit de echipa CyanogenMod. Între timp au dezvoltat un custom ROM independent denumit Oxygen OS cu o parte din fosta echipă Paranoid, iar OnePlus 2 a fost intens criticat pentru diverse probleme. Să vedem ce vor face cu OnePlus 3 în ce privește poziționarea ca preț, dar și ca stoc. Degeaba aduci un super-produs la super-preț, dacă stocul lipsește.

Sursa: Twitter / Evleaks

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.