Smartphone

OnePlus pregătește un smartphone care să intre în competiție directă cu Samsung GALAXY S7, HTC 10, Xiaomi Mi-5 și LG G5. Noul OnePlus 3 ar trebui să primească specificațiile oficiale în viitorul apropiat. 

Evan Blass a venit cu o listă de specificații ce confirmă datele vehiculate inițial:

  • display AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 820, 64 GB spațiu de stocare;
  • NFC;
  • cameră principală de 16 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh.

Alte informații hardware legate de OnePlus 3 ieșite la iveală: 4 sau 6 GB memorie RAM, cititor de amprente, port USB Type-C, Android 6.0 Marshmallow.

Primul OnePlus a ieșit în evidență prin raportul preț / specificații și suportul din fabrică oferit de echipa CyanogenMod. Între timp au dezvoltat un custom ROM independent denumit Oxygen OS cu o parte din fosta echipă Paranoid, iar OnePlus 2 a fost intens criticat pentru diverse probleme. Să vedem ce vor face cu OnePlus 3 în ce privește poziționarea ca preț, dar și ca stoc. Degeaba aduci un super-produs la super-preț, dacă stocul lipsește.

Sursa: Twitter / Evleaks

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.