Smartphone

OnePlus este unul dintre cei mai serioşi producători chinezi de telefoane inteligente, iar această apreciere le-a adus un succes nebun. În anii anteriori au utilizat acel celebru sistem de invitaţii, un sistem care le permitea să ţină stocurile sub control în condiţiile în care capacitate de producţie este limitată.

La lansarea oficială pentru OnePlus 3 de anul acesta au anunţat că vor elimina pentru prima data sistemul de invitaţii. Din păcate nu sunt sigur că aceasta a fost cea mai bună decizie a lor, deoarece suferă foarte mult la capitolul stocuri. În perioada 9 august – 12 septembrie au sistat livrările în 24 de ţări, inclusiv România, tocmai pentru a reuşi să ajungă pe linia de plutire cu stocurile.

oneplus-3-2

Din păcate pentru ei interesul este în continuare ridicat şi există deja zvonuri care spun că OnePlus are din nou probleme în a-şi onora comenzile. În perioada 1 octombrie – 7 octombrie a fost Chinese Golden Week, săptămână în care chinezii nu au muncit, deci producţia a fost oprită.

Pe pagina oficială europeană apare ca timp estimativ de livrare în România cel puţin 4 săptămâni de la emiterea comenzii, însă există numeroşi utilizatori care spun că au fost informaţi că vor primi smartphone-ul după mijlocul lui noiembrie. OnePlus poate pierde astfel numeroşi clienţi, deoarece nu toţi sunt dispuşi să aştepte săptămâni întregi pentru un telefon.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.