Telefoane Mobile

OnePlus Two este unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului în special datorită succesului fulminant pe care l-a avut fratele său mai mic, OnePlus One. Device-ul va fi lansat pe 27 iulie în format VR, o noutate la nivel mondial.

Noul smartphone este foarte promovat în dot com, mai ales că OnePlus a ales să prezinte săptămânal până la lansare o caracteristică importantă a acestui device. Până acum ştim că OnePlus Two va utiliza un procesor Qualcomm Snapdragon 810 modificat pentru a se evita supraîncălzirea şi port USB Type C. Alte dotărie hardware posibile ar fi un display de 5.5 – 5.7 inci cu rezoluţie QHD, 4 GB memorie RAM, cameră foto de 20 megapixeli şi senzor de amprentă.

OnePlus Two 2

Mai mult chiar, cei de la phonearena au postat două fotografii despre care afirmă că ar prezenta primele imagini neoficiale cu OnePlus Two. Deşi acestea sunt uşor blurate, se văd câteva detalii ale noului flagship OnePlus: Android 5.0 / 5.1 Lollipop, raport excelent display-corp, cititor de amprentă, flash dual-LED şi o variantă cu carcasă de bambus. Nu uitaţi totuşi că cele 2 imagini nu sunt din surse sigure, deci trebuie să le priviţi cu o oarecare doză de neîncredere.

OnePlus Two

Cu toate acestea, cum vi s-ar părea dacă OnePlus Two ar arăta astfel?

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.