Telefoane Mobile

În urmă cu câteva zile, Samsung a prezentat un modul pentru camerele foto de pe smartphone-uri: ISOCELL Bright GW1. Ieșea în evidență prin cantitatea de megapixeli – 64.

Acum avem și primele detalii legate de primul smartphone cu acest senzor – Samsung GALAXY A70s ce debutează în a 2-a partea a lui 2019.

ISOCELL Bright GW1 în low-light combină 4 pixeli în unul și rezoluția coboară de la 64 la 16 Megapixeli pentru un plus de luminozitate și detalii chiar și când condițiile sunt vitrege. Este și cel mai mare senzor ca număr de megapixeli, peste cel de 48 Megapixeli furnizat de către Sony.

Samsung GALAXY A70s va fi o versiune îmbunătățită a lui GALAXY A70. Este un smartphone ce a ajuns de câteva zile și în țara noastră. Momentan, este telefonul companiei sud-coreene cu cel mai mare ecran – Super AMOLED de 6.7 inch cu rezoluție 2400×1800 pixeli, aspect 20:9. Rămâne de văzut ce chipset vor alege ca să se descurce cu numărul mare de megapixeli.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.