Telefoane Mobile

Da. Nici nu a debutat Sony Xperia Z3 Plus pe canal oficial în țara noastră că deja se discută de Sony Xperia Z5, iar lansare ar fi pregătită pentru septembrie 2015. 

Sony Xperia Z5 urmează a debuta în Japonia din septembrie, tot acolo a debutat și Sony Xperia Z4 = Sony Xperia Z3 Plus-ul de pe la noi.

Se zvonește că noul smartphone de top al japonezilor mizeză pe Qualcomm Snapdragon 820 de tip quad-core, 4 GB memorie RAM, cameră de 21 Megapixeli cu senzor Sony Exmor RS IMX230 de tip CMOS, capabil să filmeze 4K, baterie de 4500 mAh.

Aș fi circumspect în ce privește acumulatorul, 4500 mAh la un smartphone subțire, mai greu de crezut că va atinge o astfel de valoare. Poate doar dacă Sony lansează un Xperia Z Ultra cu display de peste 6 inch.

Cred că Sony greșește prin lansarea de telefoane de top la o distanță mai mică de 5 – 6 luni. Ar putea urma exemplul Apple sau Samsung cu 1 super-smartphone pe an.

Sursa: Technodify.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.