Smartphone

În urmă cu câteva săptămâni am redactat recenzia lui Xiaomi Redmi 1S și-l consider a fi unul dintre cele mai bune telefoane din categoria low-cost. Compania chineză nu bate pasul pe loc și pregătește a 2-a generație, cel mai probabil.

Un telefon Xiaomi a trecut pe la TENAA / agenție chineză pe la care trec mai toate telefoanele înainte de a fi livrate comercial, pentru aprobările și testele de rigoare. Specificațiile acestui smartphone Xiaomi nu prea lasă loc de interpretări și pare a fi succesorul lui Xiaomi Redmi 1S.

Încorporează un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 410 pe arhitectură 64-bit, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2220 mAh, 143 gr. și conectivitate 4G

Prețul urmează a se situa în jurul a 100 de dolari. S-ar putea să fie un telefon dual-sim cu 4G. Acesta mi se pare a fi trendul pe 2015.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.