Software

Deutsche Telekom organizează competiția internațională denumită Business Wall of Fame. Am scris despre acest concurs și în 2014, mai multe detalii într-un articol dedicat. Se caută soluții inovatoare cu aplicare în mediul business, pe așa numitul Internet of Things / IoT. Anul trecut erau căutate aplicații în cloud care să aducă un plus de eficiență companiilor.

Și acum să punctez câteva elemente importante legate de Business Wall of Fame pe 2015:

Țările participante: România, Austria, Croația, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia și Slovacia;

Cui se adresează?

Dezvoltatorilor de aplicații din România capabili să dezvolte soluții IoT ce permit conectarea echipamentelor sau dispozitivelor printr-o conexiune la internet, iar schimbul de informații se face prin software-ul ce rulează în cloud.

Perioada de înscriere a aplicațiilor: până pe 25 mai 2015 pe platforma wallofbusiness.ro.

Ce se oferă din partea Telekom?

Campanie de promovare a aplicației câștigătoare de 30.000 de euro și oportunitatea de a deveni partener al Telekom. Compania suporter a soluției câștigătoare primește promovare în valoare de 20.000 de euro.

Când se face sesiunea de votare?

Voturile sunt date de către comunitatea de business în perioada 11 iunie – 22 iunie 2015. Pe 7 iulie 2015 este prezentat câștigătorul la nivel național.

Toate informațiile și înscrierile se efectuează pe wallofbusiness.ro.

Mult succes!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.