Smartphone

Folosesc smartphone-uri OnePlus de foarte mulţi ani, iar butonul “Alert Slider” a devenit foarte important pentru mine. Sunt momente, în special la job, când trebuie să dau telefonul pe modul silenţios, iar simpla schimbare a poziţiei butonului a devenit o normalitate. Nu acelasi lucru îl pot spune şi despre Samsung Galaxy A12 folosit ca telefon de muncă.

Acest buton “Alert Slider” a devenit o imagine de brand a celor de la OnePlus, majoritatea device-urilor venind la pachet cu această caracteristică.

Fuziunea dintre OnePlus şi Oppo a adus multe modificări în strategia OnePlus, iar schimbul de idei a venit oarecum natural. Se pare că în foarte scurt timp vom vedea un al doilea producător din lumea Android cu un buton în stilul “Alert Slider”. Zvonacul Yogesh Brar susţine că Realme (brand secundar Oppo, membru în grupul BBK) testează deja un astfel de device, unul ce va fi lansat comercial în luna aprilie.

Alte detalii despre terminal nu ştim, Yogesh Brar menţionând doar că va fi un smartphone mid-range. Realme lansează telefoane pe bandă rulantă astfel că nu mă aştept la ceva diferit faţă de ce există deja în piaţă, exceptând acest buton în genul “Alert Slider”.

Sursa: mysmartprice.com

Categorii: oneplus
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.