Software

Samsung este una dintre companiile ce țin cont cu adevărat de feedback-ul primit în piață. Una dintre criticile legate de GALAXY S8 și S8 Plus a fost legat de butonul fizic dedicat Bixby, din lateral stânga. 

La un moment dat a venit un update ce permite dezactivarea sa, doar că butonul în sine devenea un fel de al doilea control dedicat pornirii ecranului.

Compania sud-coreeană a adus un nou update firmware ce permite dezactivarea acestui buton pentru totdeauna. La apăsarea sa nu se mai întâmplă nimic. Trebuie doar să faceți update la Bixby Home din Galaxy Apps.

Ar fi și mai inspirată mutarea prin care Samsung să permită utilizatorilor să aleagă funcții sau aplicații ce să fie activate prin acest control din stânga dispozitivului. Cine știe, o astfel de noutate s-ar putea să fie adusă în viitorul apropiat.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.