Retelistica

Vodafone a venit cu o ofertă pentru cei ce-și prelungesc / reînnoiesc abonamentele Super RED, RED și Smart, dar și pentru clienții noi din rețea. Se numește…, Bye Bye WiFi. 

Abonamentele Super RED primesc gratuit opțiunea Bye Bye WiFi pentru trei luni, din momentul în care a fost activată. Se oferă nelimitat la traficul de date făcut național + nelimitat pe internetul mobil pentru 10 zile din cele trei luni la consumul făcut în țările din Uniunea Europeană, Turcia, Albania, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein și Norvegia. După trei luni, abonații plătesc 5 euro pe lună pentru 5 GB trafic de date suplimentar celui inclus în abonamentul ales.

Clienții ce optează pentru abonamentele RED primesc Bye Bye WiFi pentru trei luni, minute și date duble în roaming. După trei luni, abonații plătesc 3 euro pentru 2 GB de date suplimentari și păstrează beneficiile duble în roaming.

Abonamentele Smart primesc Bye Bye WiFi pentru 2 luni, iar după această perioadă pot opta să plătească 3 euro pentru 2 GB trafic de date făcut suplimentar.

Declarație oficială:

Invităm toți abonații noștri să spună Bye Bye WiFi, să scape de grija căutării de rețele wireless sau de parole și să se bucure de avantajele Supernet 4G, rețeaua certificată si garantată pentru toți utilizatorii, fără să se mai gândească la traficul consumat. Dorim să le oferim o experiență superioară de utiizare nu doar în țară, dar și în roaming, astfel că am dublat beneficiile de date, voce și SMS și pentru românii care călătoresc, în vacanță sau pentru afaceri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Datele de mai sus le-am compilat din comunicatul de presă. Am structurat ce înseamnă Bye Bye WiFi în tabel:

Bye-Bye-WiFi-pe-intelesul-tuturor

Practic, Bye Bye WiFi înseamnă internet național nelimitat pentru 2 luni la abonamentele Smart și pentru 3 luni la abonamentele RED și Super RED. Cei ce aleg abonamentul RED primesc și dublul beneficiilor în roaming, iar pentru 3 euro pe lună după primele trei luni pot să primească 2 GB de date la 3 euro + roamingul dublat.

Super RED-ul primește internet național nelimitat, dublu la beneficiile în roaming + 10 zile în care au internet nelimitat în mare parte din țările Europei. După cele trei luni poți alege să ai parte de 5 GB trafic de date + roaming dublat pentru 5 euro pe lună.

Credeți că până în 2020 vom primi internet mobil nelimitat în schimbul unui plan tarifar al unui operator telecom?

Categorii: retelistica
Tag-uri: vodafone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.