Pe aceeaşi temă:
I. Cadouri de sărbători – Aparate foto (1);
Produsele de mai jos le găsiţi la eMAG şi pe lângă preţul pe care îl consider foarte bun se adaugă şi transportul gratuit în orice localitate şi pentru orice produs. Recunosc din start că am pus linkurile de afiliat şi sunt recunoscător mult celor care dau un RT pe twitter, un like pe facebook, lasă un comentariu sau propriu-zis cumpără unul dintre aceste gadgets (nu am mai pus linkuri şi dacă vreţi utilizaţi cu încredere bannerul din partea dreapta :)). 
Pe de altă parte să fiţi siguri că în altă parte nu daţi de ele la un cost aşa mic şi faceţi o afacere bună în prag de sărbători sau un cadou celui drag. 
1. iPad Apple 16GB la 1.999 lei:
– tablet pc-ul care a revoluţionat piaţa din aprilie 2010 şi s-a vândut în milioane de exemplare. Este foarte plăcut să beneficiezi de experienţa web pe un device un display de 10 inch, procesor de 1 Ghz, sistem de operare iOS, touchscreen generos. Poate deveni şi instrument pentru blogging, reader pentru cărţile în format digital, ramă foto, etc. Wi-Fi-ul îi numai bun spre a vă da o mobilitate de zile mari.
2. Laptop HP 625 la 1.399 lei:
– ecran de 15,6 inch, procesor AMD Sempron la 2300 Mhz, 1 Gb DDR3, placă video ATI Mobility Radeon HD4200, dvd rw, cameră web de 2 Megapixeli, Wi-Fi b, g şi n, HDMI, 3 porturi USB 2.0, baterie cu şase celule, 2,49 kg, sistem de operare Linux. Apropo să stiţi că aţi citit bine este un notebook şi nu un netbook şi bineînţeles că este unul de bază cu un procesor mai slăbuţ dar destul de ok pentru cineva care lucrează în special în legătură cu internetul şi pe partea de office, jocuri mai vechi. Recomand cu plăcere HP. Eu scriu această postare de pe un HP Compaq 6710b şi la baterie, funcţionalitate, stabilitate este superok;
– o să scriu în curând un review despre acest telefon. Şi l-a cumpărat o bună prietenă şi oferă multe pentru sub 600 de lei. Se remarcă din start – sistemul de operare Android. Customizarea sa se face la cel mai înalt nivel graţie celor peste 100.000 de aplicaţii din Android Market. Aveţi acces la jocuri precum Angry Birds dar şi la internet via Wi-Fi. Camera foto nu are cu ce să impresioneze (un telefon cu cameră ok este Nokia N8 dar jucăm în altă ligă în ce priveşte costul).
Update în curând. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.