Smartphone

Huawei P30 şi P30 Pro vor fi anunţate oficial la sfârşitul acestei luni, iar compania chineză a început deja să le promoveze camerele foto sub hashtagul #rewritetherules. Huawei ne evidenţiează că cele două device-uri vor avea poate cele mai bune rezultate fotografice de până acum, în special cele realizate cu zoom (se spune că vor fi echipate cu zoom optic 5X şi zoom hibrid 10X).

Pentru a promova această caracteristică, Huawei a postat în weekendul ce tocmai a trecut câteva fotografii care scot în evidenţa capacitatea extraordinară de zoom a noilor flagship-uri. Încă de la început te minunezi când vezi asemenea rezultate obţinute cu un simplu smartphone, doar că ele nu au fost realizate cu Huawei P30 şi P30 Pro (cel puţin nu toate).

Imediat după ce superbele imagini au fost publicate de Huawei, au apărut şi primele dovezi care confirmă că cel puţin două dintre fotografii au fost realizate cu DSLR-uri: imaginea cu vulcanul a fost realizată prin 2009, iar cea cu copilul şi răţuştele aparţine fotografului Jack Olson şi a fost realizată prin 2015.

Sunt aproape sigur că nici celelalte nu au fost realizate cu cele două smartphone-uri şi avem doar o chestiune de ore / zile până când vom afla de unde provin. Nu contestă nimeni că Huawei P30 şi P30 Pro vor avea camere foto senzaţionale cu zoom excelent, însă parcă aceste povești de marketing nu ajută. 

Sursa: gsmarena.com

Categorii: huawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.