Diverse

La nivel de CEO prin SUA circulă campania ASL. Mark Zuckerberg și Bill Gates sunt printre cei care asigură un plus de vizibilitate. ASL = Amyotrophic Lateral Sclerosis / scleroză laterală amiotrofică sau boala neuronului motor și prin această campanie se dorește strângerea de fonduri pentru partea de cercetare și prevenire.

Totul a luat o nuanță distractivă și merge pe principul de leapșă. Primești sarcina de a-ți pune o găleată cu apă și gheață în cap și numești alte trei persoane spre care merge challenge-ul. Mark Zuckerberg l-a nominalizat pe Bill Gates, iar acesta a răspuns în modul cel mai complex cu un clip excelent făcut. Mai multe detalii în clipurile propriu-zise.

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook;

Satya Nadella, CEO-ul Microsoft;

Bill Gates;

Și o compilație cu multe vedete din SUA:

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.