Diverse

Chiar dacă pandemia COVID-19 ne provoacă să fim din ce în ce mai creativi, să găsim soluţii la care în mod normal nu am fi apelat, şcoala trebuie să înceapă. Educaţia este piatra de temelie a oricărei societăţi şi tocmai de aceea din septembrie elevii şi studenţii se vor întoarce la şcoală într-un fel sau altul.

Retailerii au început deja campaniile tradiţionale Back to School, iar comerciantul geekbuying.com nu putea face excepţie. Back to School 2020 este online de câteva zile, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele. În plus, dacă faceţi o comandă a cărui valoare va depăşi suma de 180 de dolari, primiţi o reducere de 10 dolari prin aplicarea codului GKBBA10.

Toate detaliile acestei campanii, reduceri, preţuri şi disponibilitate găsiţi pe Back to School 2020.

Alături de această ofertă tradiţională, geekbuying.com are activă şi campania Outdoor & Hobbies Sale. Aceasta vine cu preţuri interesante la biciclete electrice şi trotinete electrice. Iată câteva exemple:

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.