Retelistica

Exact cum spune şi titlul acestui articol, DIGI Days revine la RCS & RDS în perioada 11 – 17 octombrie. Mecanismul campaniei nu s-a schimbat, astfel că reducerea este aceeaşi: 50% pentru o perioadă de 6 luni dacă abonatul face un upgrade al serviciilor deja contractate, dacă adaugă alte servicii din portofoliul Digi sau dacă activează noi extraopţiuni.

Ce este interesant la această campanie este că acoperă toate serviciile oferite, de la telefonie mobilă, până la televiziune sau internet.

Campania Digi Days va fi organizată exclusiv online şi va fi disponibilă pe site-ul digi.ro. Clienții existenți vor avea posibilitatea de alegere a serviciilor direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă, sau pot accesa secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, selecteză serviciul pentru care doresc upgrade, respectiv extraopțiunea TV dorită, iar prețul pe care îl vor achita timp de 6 luni pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea inițială.

Sunt eligibili pentru oferta Digi Days clienții RCS & RDS care au activ deja minim un serviciu și aleg prelungirea contractelor / activarea de noi servicii pentru o perioadă de 24 luni.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.