Telefoane Mobile

eMAG a pornit o campanie de tip buy-back. Pentru telefonul sau tableta veche primești un voucher cu valoare a produsului + o reducere suplimentară de 400 lei, pentru cei interesați de achiziția unui Huawei P10. 

Care este procedura?

  • cu telefonul sau tableta ce sunt funcționale mergeți în showroom-urile eMAG din București(Crângași, Titan sau Băneasa), în cele din Ploiești, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Oradea, Galați sau Iași;
  • produsul este evaluat printr-o aplicație specială și primești un voucher cu valoarea sa;
  • dacă optezi pentru Huawei P10 se oferă voucherul + 400 lei ca bonus suplimentar.

Mai multe detalii pe eMAG.ro.

Ce mi se pare interesant și inedit? 

Mă gândesc ce face eMAG cu telefoanele sau tabletele răscumpărate într-un astfel de mod, mai ales că poți face asta și pentru voucherul propriu-zis, fără a fi nevoie să te orientezi spre Huawei P10. Presupun că s-au gândit că vor veni produse ieftine, iar cu un voucher de 2 – 300 lei mai degrabă își măresc clientela.

Cu voucherul de 400 lei, Huawei P10 coboară la 2000 lei.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.