Telefoane Mobile

Avem mare parte din informațiile legate de lansare noului vârf de gamă al OnePlus, iar data de lansare a ieșit la iveală în mod neoficial. 

Este un program de testare al OnePlus 6 pentru câțiva norocoși, iar . Mai ne trebuie și o confirmare oficială ca totul să fie clar.

Ce se știe despre OnePlus 6?

  • ar folosi un display AMOLED de 6.28 inch cu rezoluție de 2280×1080 pixeli, aspect 19:9, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 5, cu decupaj în partea superioară;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu 6 / 8 GB memorie RAM, 64 / 128 / 256 GB spațiu de stocare;
  • Android 8.1 Oreo;
  • 20 + 16 Megapixeli pentru camera principală, iar camera frontală merge pe un senzor de 20 Megapixeli;
  • baterie de 3450 mAh cu suport pentru Dash Charge V2.

Presupun că va avea cel mai bun preț în magazinul online oficial ce livrează și în țara noastră. Folosesc un OnePlus 5T de câteva săptămâni și sunt încântat de ceea ce descopăr. Mai este cazul să-i pun un review pe site? Îl găsiți în continuare în oferta magazinelor online din țara noastră.

Update: Lansarea lui OnePlus 6 urmează a avea loc pe 16 mai. 

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.