Diverse

Trebuie să spun din start că avem o informație pe surse, de aceea am și poziționat acest articol în categoria bursa zvonurilor. Discutăm despre o informație pe surse preluată de site-urile de tehnologie internaționale.

Se discuta că noile iPhone-uri ar putea fi anunțate mai târziu, sub efectul pandemiei de Covid-19. Aparent, compania americană nu a schimbat mai nimic față de ce a fost în trecut. Au păstrat o dată de lansare în prima parte a lui septembrie 2020. S-ar putea să facă anunțul și debutul comercial să fie ceva mai redus, în etape etc.

iPhone 12 în diferite configurații + Apple Watch Series 6 ar urma să fie prezentate oficial pe 8 septembrie 2020. În același eveniment sunt pregătite a fi prezentate noile AirPods și încărcătorul wireless AirPower.

Pe 27 octombrie ar fi anunțate noile MacBook cu procesor dezvoltat intern de către Apple (MacBook și MacBook Pro 13). Este un eveniment important, pentru că va fi adusă și o ediție revizuită de iPad Pro, dar și Apple Glass (proiect nou de la Apple, aici sunt sceptic că-l vom vedea așa curând).

Aveți un produs ce vă interesează în mod deosebit?

Sunt curios să văd ce au pregătit în spatele Apple Glass. Discutăm de un gadget lansat de o companie ce a reușit în istoria sa să deschidă noi segmente de piață. Să fie cazul și aici? Google a încercat și a renunțat din mers.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.