Accesorii inteligente

Am primit câteva capturi de ecran de la un cititor ce a reușit să comande un DSLR Canon EOS 800D la un preț greșit din oferta Altex.

Este o întreaga saga în jurul unor astfel de situații. eMAG și Orange au ales să onoreze comenzile cu preț greșit, alte companii în genul QuickMobile au oferit un voucher de 50 lei în urmă cu ceva ani de zile. Majoritatea magazinelor online preferă cumva să treacă astfel de situații sub tăcere, spre a nu aduce un precedent care să le afecteze activitatea.

Nu am idee cât a fost prețul greșit de 499 lei pentru Canon 800D la Altex, câte comenzi au fost date etc. După cum le știu strategia și CEO-ul…, nu vor onora comenzile și sunt acoperiți de lege în acest sens. Nu-i văd să aibă un interes în a încerca să capitalizeze un plus pe partea de awarness.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.