Arhiva-Resurse

Canon lansează un multifuncțional compact cu funcții avansate pentru printarea paginilor web și targetat spre a face față cerințelor studenților sau familiilor ce se află în căutarea unei imprimante accesibile ca preț, dar și cu  o conectvitate ridicată.

Se poate imprima direct de pe un telefon sau o tabletă prin aplicația Canon Easy Photo-Print App disponibil în Android Market sau în App Store. Se poate imprima direct din albume online precum Picasa Web Albums prin opțiunea Online Album Photo Print și PIXMA Cloud Link. Sunt preinstalate o serie de template-uri precum calendare, plicuri, tipizate printr-o simplă apăsare de buton din Web Template Print.

O fotografie fără margini de 10×15 cm este printată în 44 secunde. Cartușele sunt disponibile și în mărimea XL ce oferă reduceri de până la 50% la imprimarea unei pagini în comparație cu un cartuș obișnuit.

Integrează un display LCD de 6 cm și aduce modul Auto Duplex Print spre a imprima pe ambele fețe ale colii. Rezoluția ajunge până la 4800dpi. Se pot aplica filtre prin Easy-PhotoPrint EX și prin Fun Filter Effect: Blur Background, Fish-eye, Soft Focus, Miniature sau Toy Camera.

Observați câte funcții integrează o imprimantă în 2012. Va fi lansată în martie 2012.

Comunicatul de presă