Canon Pixma MX495 Hardware

Canon anunță un nou model de multifuncțional cu conectivitate Wi-Fi și PIXMA Cloud Link, destinat în special biroului de acasă. Canon PIXMA MX495 este un echipament compact de tip inkjet ce oferă imprimare, scanare, copiere și trimitere prin fax.

Dispozitivul este compatibil cu Apple AirPrint și Google CloudPrint, dar și cu PIXMA Printing Solution, aplicație disponibilă atât în App Store, cât și în Play Store. Totodată, Canon PIXMA MX495 permite printarea de documente și imagini din servicii de cloud precum Google Drive, Dropbox sau OneDrive, prin conectarea cu PIXMA Cloud Link.

O altă funcție interesantă pentru Canon PIXMA MX495 este dată de posibilitatea de a scana materiale JPEG sau PDF direct în conturi de cloud sau pe dispozitive inteligente. Echipamentul de printare este compatibil cu Modul Punct de Acces, care permite smartphone-urilor și tabletelor să fie conectate cu imprimanta fără să mai fie nevoie de o conexiune la internet.

Modelul Canon PIXMA MX495 va fi disponibil în Europa începând cu luna martie a acestui an.

Canon Pixma MX495

Categorii: canonperiferice
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.