Smartphone

Apple nu oferă date hardware complete pentru telefoanele sale, iar detalii precum cantitatea de RAM sau capacitatea bateriei sunt aflate după ce terminalele ajung pe masa unor specialiști din domeniu, gen iFixit. 

Primele informații arată că iPhone 6S Plus folosește un acumulator de 2750 mAh față de 2915 mAh la iPhone 6 Plus. Pe același principiu a mers Apple atât la iPhone 6S cât și la iPad Mini 4.

capacitate-baterie-iPhone-6S-iPhone-6S-Plus-iPad-Mini-4

Apple spune că noul procesor adus de iPhone 6S și 6S Plus este eficientizat din punct de vedere al consumului de energie, iar noile telefoane ar fi superioare generațiilor anterioare, chiar dacă capacitatea bateriei a fost diminuată. Acum să vedem dacă aceste afirmații de PR se dovedesc veridice în utilizarea de zi cu zi.

Sursa: iClarified.com / iFixit /

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.